En villa - to familier - 280 m2/ 4000 m2 til salg - pris 4.295.000 kr.

Private billeder fra den store tofamilie ejendom,

der er til salg på Stokkebrovej 62

Grill terrasse - udestue

Grill terrasse - udestue

Udsigt over markerne

 

Dette er naturligvis kun et lille udpluk af vores private billeder - idet alle de billeder hvor vi selv og vores venner er på er sorteret fra.

Men under alle omstændigheder giver det er lille indtryk af parken :-)

----------------------------------------

Yderst indbydende ejendom beliggende i landzone med plads til den helt store familie

Med en pragtfuld beliggenhed tæt på Rågeleje og Heatherhill i et skønt område beliggende ud til marker og landejendomme, finder man denne vidunderlige stråtækte ejendom. Ca. en tredjedel er af ældre dato - som blev totalrenoveret i 2005 - resten af boligen er fra 2006.

Den charmerende have er på 4.000 kvm. og indeholder 4 stenbelagte terrasser - samt mange dejlige ugenerte hyggekroge og fristeder, 2 drivhuse og køkkenhave.

Haven er omkranset af frodige hække. Der er mange blomster, buske og forskellige frugttræer. Indgangen til haven er lukket af med et 2-delt klassik hvidt stakit. Det ene stakit/låge åbner til den 60 m lange indkørsel.
Ejendommen er delt op i 2 sektioner, hvor hver sektion er indrettet med eget køkken og badeværelse store stuer og flere værelser - samt fælles "værksted" og "vaskerum".

Ejendommen egner sig perfekt til den store pladskrævende familie - familien der ønsker at bo med flere generationer under samme tag eller en familie - der ønsker at føre liberalt erhverv fra hjemmet.

Udover det registreret boligareal på 281 kvm., er der en energi-rigtig udestue på 24 kvm. - fra 2009 - med udgang til den ideelle grill-terrasse.

På ejendommens 1. sal - er der udover 2 registrerede soveværelser - over 150 kvm. uudnyttede lokaler, der via en smuk trappe pt. benyttes til galleri.

Oprindeligt var der 2 dobbelte carporte. Den ene carport - nærmest vejen - er blevet ombygget til en "Gårdbutik".

På trods af de naturskønne omgivelser med udsigt over marker, så er Tisvildeleje, Helsinge og Gilleleje inde for cykelafstand, med byliv der gør sig til med alt fra indkøbsmuligheder, lokale butikker, gode restauranter, offentlig transport direkte mod København, en af Danmarks bedste badestrand og Danmarks største skov, Gribskov, og den unikke skov, Tisvilde Hegn - perfekt til rideture og med mange gode mountainbikeruter. Der er desuden kun 25 minutters kørsel til Hillerød og 45 minutters kørsel til København.

Nærmeste indkøbsmulighed er Netto & Rema1000 der ligger ca. 2 km væk. Vejby station ligger ca. 3 km derfra.

Mobil: 23 90 15 55 / Dorte 23 98 68 24